Versenyfelhívás

A Szekszárdi I. Béla Gimnázium és a Szekszárdi Tankerületi Központ az EFOP 3.2.5-17-2017-00034 pályázat keretében meghirdeti általános és középiskolások részére az:

Interaktív Tehetségkutató Informatikai Versenyt

A verseny célja, hogy az informatikát szerető diákok számára lehetőséget biztosítson tehetségük kibontakoztatására az általuk létrehozott pályamunkák elkészítésén keresztül.

A versenyzők a következő kategóriákban küldhetnek be pályaműveket:

  1. Számítógépes grafika
  2. Számítógéppel támogatott tervezés – Ebben a kategóriában várjuk a különböző CAD programokkal megszerkesztett tervrajzokat, látványterveket.
  3. Animáció – Számítógéppel előállított animáció.
  4. Alkalmazások (WEB, Mobile eszközök, Asztali gépek) – pl.: játékprogramok, oktatóprogramok, egyéb….
  5. Megépített automata és vezérlése (robot, vagy egyéb hardver eszköz és vezérlő programja)

Nevezési feltételek: Nevezési díj nincs! A versenyen bárki részt vehet, (általános és középiskolás diákok) aki a beadási határidőig, azaz 2019. október 11. 24 óráig a pályamunkáját és a kitöltött űrlapot beküldi. A versenyre – hagyományosan – egy pályázatot több versenyző közösen is készíthet. A nevezés és a pályamunkák beküldése a verseny honlapján a http://195.199.198.115/moodle/ címen elérhető on-line felületen történik. A nevezés előtt, a pontos feltételek megismerése céljából érdeklődhet a szervezőknél!

A versenyre beküldött pályamunkák bírálatát versenybizottság végzi. A zsűri 2019. október 15-ig küld értesítést az eredményről.

A verseny díjazása: kategóriánként 1-3 helyezett oklevelet és díjat kap, egyben automatikusan benevezzük a 16. Neumann János Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Verseny 2020-as fordulójára.

A versennyel kapcsolatos további információkat a

neumann.ibela@gmail.com e-mail címre írt levélben, illetve

https://www.szekszarditudasportal.hu, vagy https://www.ibela.sulinet.hu honlapról lehet megkapni.

 

Bővebb információt lehet kapni Farkas Szabolcs, illetve Péter Miklós versenyszervezőktől a 06 74-511-077-es vagy a +36 30 9370576-os telefonszámon!.

Szekszárd, 2019. szeptember 2.

    Havelka Gyöngyi                                                                                                        Hajós Éva     
    szakmai vezető                                                                                Szekszárdi I. Béla Gimnázium igazgatója